Akud ja tarvikud rohkem kui 100 000 erinevale seadmele!

  • Kiire, lihtne ja turvaline
  • Juba 18 aastat akude ja adapterite spetsialist nr 1
  • Üle 1.000.000 kliendi

Küsimusi? Kirjutage aadressil: info@BatteryUpgrade.ee

Valige lihtsalt toode või kategooria

BatteryUpgrade.ee Hinnangud

Järgnevad kliendid jagasid meiega oma BatteryUpgrade kogemust:

Jos van Lierop riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
2000 mAh 12 V aku
Kommentaar:
Goede, correcte, beknopte info en communicatie
Toote kohta:
100% betrouwbaar, original only
Rob Hare riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
31-10-2022
Toode:
3000 mAh 2.4 V aku
Kommentaar:
a pleaseure to deal with.
Toote kohta:
product fits perfectly
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΓΩΓΟΣ riigist Kreeka hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
16-10-2022
Toode:
4400 mAh 10.8 V aku
Kommentaar:
Delay in delivery
Toote kohta:
Good quality
Nish Buckridan riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
1500 mAh 14.4 V aku
Kommentaar:
You actually supplied the battery packs Bosch do no longer support.
Toote kohta:
Fitted perfectly, worked first time
Kees Verwijs riigist Madalmaad hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku
Kommentaar:
Goede site, snel geleverd. Prima prijs/kwaliteitverhouding
Toote kohta:
Simpel gemioonteerd, werkt prima.
gabrio conforti riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
950 mAh 3.7 V aku (Must)
Kommentaar:
rapidissimi e precisi, lo utilizzero'ancora
Toote kohta:
perfetto
Ferri Wassili riigist Madalmaad hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
16-11-2022
Toode:
1500 mAh 14.4 V aku
Kommentaar:
Prima eerste ervaring.
Toote kohta:
Een goede passende en werkende vervangende batterij voor mijn boor/schroef-machientje.
STUART WILDE riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
16-11-2022
Toode:
BTC-TWL003SL aku (550 mAh 3.7 V)
Kommentaar:
No Problems at all.
Toote kohta:
The batteries are excellent.
Peter Ritschard riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku
Kommentaar:
Lieferung war schnell ohne Porto Bravo!!
Toote kohta:
Der Lapdopaccu funktioniert Eiwandfrei!
John Bible riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
Dyson battery working better than the original.
Toote kohta:
Very happy with the new battery for a dyson hoover working better than the original
Urs Buerer riigist Šveits hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
16-11-2022
Toode:
8200 mAh 11.55 V aku (Must)
Kommentaar:
Bin zufrieden Bestellung und Lieferung problemlos
Toote kohta:
Produkt entspricht den Angaben und meinen Vorstellungen
Antoon Oomen riigist Madalmaad hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
3000 mAh 25.2 V aku
Kommentaar:
Snelle levering
Toote kohta:
Product voldoet aan de verwachtingen
lucienne cohen riigist Prantsusmaa hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
2000 mAh 4.8 V aku
Kommentaar:
la batterie sert à faire fonctionner un appareil médical qui est utilisé de manière ponctuelle
Toote kohta:
ras
Hugo Gouweloose riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
1100 mAh 7.2 V aku
Kommentaar:
Zeer snelle en korrekte levering.
Toote kohta:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
1100 mAh 7.2 V aku
Kommentaar:
Zeer snelle en korrekte levering.
Toote kohta:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Hugo Gouweloose riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
1100 mAh 7.2 V aku
Kommentaar:
Zeer snelle en korrekte levering.
Toote kohta:
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Prima service
Karl Hofmann riigist Austria hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku (Metalne hall)
Kommentaar:
Bestellung und Bezahlung problemlos,
Toote kohta:
Gelieferter Notebook-Akku in Ordnung.
Patrick Fortune riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
16-11-2022
Toode:
2500 mAh 18.5 V aku (Punane)
Kommentaar:
Excellent service, quality products, great site, no problem finding what you are looking for here!
Toote kohta:
I bought a replacement battery for my McCulloch r600 robot mower. Perfect!. Works great. Excellent.
Noel O Connor riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
4000 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
Efficient
Toote kohta:
Great
Vjekoslav Brajovic riigist Horvaatia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
3700 mAh 3.8 V aku (Must)
Kommentaar:
Kvaliteta !
Toote kohta:
Kvalitetna i izuzetno dobra baterija !
ib roland riigist Taani hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
2600 mAh 14.8 V aku (Sinine)
Kommentaar:
det var en god oplevelse at handle på BatteryUpgrade.dk
Toote kohta:
det købte batteri virker perfekt, jeg er meget tilfreds
Con Aherne riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
4000 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
Yes great company to deal with I would highly recommend
Toote kohta:
The product was great I up graded the battery on my Dyson which now operates a lot longer than the original
Susan Clulow riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku
Kommentaar:
Great price Fast delivery , very pleased thank you , will recommend for anyone requiring a new Laptop battery .
Toote kohta:
Laptop battery
Pat Winders riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
Camelion 10x SR621SW Nööpelement (23 mAh)
Kommentaar:
Very good
Toote kohta:
Very good
Marlies Homberger riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
13-11-2022
Toode:
3000 mAh 18 V aku (Must)
Kommentaar:
Die Auftragsabwicklung erfolgte rasch, problemlos und kompetent.
Toote kohta:
Ich bin mit dem Ersatzakku sehr zufrieden.
James Mc Sweeney riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
1050 mAh 7.4 V aku (Must)
Kommentaar:
Easy to order online. And swift dispatch.
Toote kohta:
It was a battery for an old LUMIX camera I had in a press. No battery and I wanted to pass on the camera to my granddaughter. She is absolutely delighted with it.
John Cullen riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
Camelion 10x SR626SW Nööpelement (28 mAh)
Kommentaar:
Very fast delivery
Toote kohta:
Exactly as ordered
Guido Vandoren riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
10-11-2022
Toode:
6600 mAh 10.8 V aku
Kommentaar:
Un très bon produit
Toote kohta:
Un très bon service et rapide
Allan Hays riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
21-10-2022
Toode:
BTC-SM2550SL aku (650 mAh 3.7 V)
Kommentaar:
It has twice found replacement batteries for my old, but still functioning, technology, saving me the expense of replacement.
Toote kohta:
Very useful. Gave my old cellphones a new lease of life.
Leen Snijder riigist Madalmaad hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku
Kommentaar:
snelle levering
Toote kohta:
prima
Marc Coens riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
23-09-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku
Kommentaar:
Zeer goed,supersnelle levering
Toote kohta:
Produkt werkt perfect
pierre DEVEUGLE riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
3000 mAh 22.2 V aku
Kommentaar:
Très réactif , ma commande a été traitée rapidement, bon suivi et livraison rapide
Toote kohta:
J'ai retrouvé l'autonomie initiale de mon appareil, bonne capacité
Paul Vlaminck riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
1800 mAh 3.7 V aku
Kommentaar:
Snel, efficient
Toote kohta:
Zeer goed
Lauri Klaile riigist Soome hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
09-11-2022
Toode:
Dyson 2100 mAh 21.6 V aku (Hall, Originaal)
Kommentaar:
Tuotteen haku toimi, eli löytyi helposti juuri se varaosa jota olin hakemassa.
Toote kohta:
Akku jonka sain oli kuin alkuperäinen ja on kyllä toiminut moitteettomasti vaihdon jälkeen. ????????
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ riigist Kreeka hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
09-11-2022
Toode:
Dyson 2100 mAh 21.6 V aku (Hall, Originaal)
Kommentaar:
Η εξυπηρέτηση πολύ καλή και η παραγγελία παραδόθηκε στην προγραμματισμένη ημερομηνία
Toote kohta:
Το προϊόν εργάζεται άριστα
Phil Rutherford riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
25-09-2022
Toode:
3400 mAh 7.4 V aku (Valge)
Kommentaar:
Always come through
Toote kohta:
As expected
Richard Barker riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
1500 mAh 14.8 V aku (Must)
Kommentaar:
Quicker delivery than previous order.
Toote kohta:
Battery goood
Erich Stettler riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
27W akulaadija (7.2 - 18V, 1.5A)
Kommentaar:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Toote kohta:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Erich Stettler riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
27W akulaadija (7.2 - 18V, 1.5A)
Kommentaar:
Problemloser Bestellvorgang, Reibungslose Lieferung und Zahlung . . . gerne wieder!
Toote kohta:
Das bestellte Produkt entsprach genau meiner Vorstellung. Alles funktioniert einwandfrei!
Mark RENIERS riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
Varta 2 x A23 patarei (50 mAh)
Kommentaar:
Zeer tevreden.
Toote kohta:
Erg tevreden.
Chiforeanu Ionel riigist Rumeenia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
16-11-2022
Toode:
BTC-MXT882XL aku (1800 mAh 3.7 V)
Kommentaar:
Un site profesionist
Toote kohta:
Produs bun
Stephen Moore riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
1100 mAh 3.7 V aku (Must)
Kommentaar:
Great to see a CE marked battery being offered, which is why I chose to buy, delivery came from the Eu and took several weeks, but it was worth the wait to get a quality replacement battery. Will use again.
Toote kohta:
TOMTOM GO5000 replacement battery - battery a great fit and easily swapped out - TomTom now operating like new, battery lasts for a couple of hours without charging which is fantastic
Taina Mäenpää riigist Soome hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
9000 mAh 18 V aku (Must)
Kommentaar:
Hyvä ja nopea palvelu. Maksutapavalikoima hyvä
Toote kohta:
Olemme tyytyväisiä, toimitus oikein ja ehjä
KONSTANTINOS SKARLIS riigist Kreeka hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
12-10-2022
Toode:
2.52W akulaadija (4.2V, 0.6A)
Kommentaar:
Ήταν ακριβώς όπως το περίμενα ευχαριστώ πολύ
Toote kohta:
Κάνει την δουλειά του όπως ακριβώς λέει
Jan Pokorný riigist Tšehhi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku
Kommentaar:
Před touto objednávkou jsem navštivil jednu specializovanou firmu v Praze abylo mi řečeno, že tato baterie se již nevyrábí. Bylo mi sděleno, že si musím koupit nový počítač. Zapátal jsem na internetu a objevil Vaší skvělou firmu.Vše proběhlo rychle. Zkrátka OK.
Toote kohta:
Baterii jsem instaloval do počítače a vše funguje bezchybně.
Dick V Elleswijk riigist Madalmaad hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
3000 mAh 24.0 V aku
Kommentaar:
Is goed een goed product ben tevreden.
Toote kohta:
Zeer goed indien nodig zal ik weer een bestellen
Tudosie Daniel riigist Rumeenia hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
Camelion 10x SR626SW Nööpelement (28 mAh)
Kommentaar:
Buna
Toote kohta:
Produse de calitate
Tudosie Daniel riigist Rumeenia hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
Camelion 10x SR626SW Nööpelement (28 mAh)
Kommentaar:
Buna
Toote kohta:
Produse de calitate
Andrzej Wołosz riigist Poola hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
5000 mAh 7.4 V aku (Must)
Kommentaar:
Great customer service, good stuff for reliable price ! I will definetly come back :)
Toote kohta:
Battery for a RF reciever - works fine :)
Patrick O Reilly riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
Saft 1x 14500 patarei (2600 mAh)
Kommentaar:
Good to deal with
Toote kohta:
What I expected
Ingemar Ljung riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
BTE-HP-PB-4710-6C aku (4400 mAh 10.8 V)
Kommentaar:
Snabbt och bra
Toote kohta:
Ok
Michael Gallery riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
3450 mAh 11.55 V aku (Must)
Kommentaar:
in spite of a few negative reviews which i had read i thought i would take a chance as i needed the battery asap i must say i am more than delighted with all aspects of my purchase
Toote kohta:
no issues
Gioara Dan riigist Rumeenia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
1700 mAh 3.7 V aku (Must)
Kommentaar:
Un magazin de incredere, recomand!
Toote kohta:
Chiar daca nu este original, este exact produsul de care aveam nevoie, se potriveste perfect!
Anton Liebich riigist Austria hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
60W AC-adapter / laadija (16.5V, 3.6A)
Kommentaar:
Top Service! Prompte Lieferung! Voll zufrieden!
Toote kohta:
Produkt hat den Erwartungen voll entsprochen.
Günter Hemer riigist Austria hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
1500 mAh 22.2 V aku (Must)
Kommentaar:
Schnell und zuverlässig. Danke gerne wieder
Toote kohta:
Bisher hält der Akku was er soll.... Endlich ein Ersatzteil das hochwertig ist.
Nagy Geza riigist Rumeenia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
2000 mAh 7.2 V aku (Roheline)
Kommentaar:
Recomand acest vanzator.
Toote kohta:
Este ok bateria.
Jens Maier riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
Dyson 2100 mAh 21.6 V aku (Hall, Originaal)
Kommentaar:
Einfache Menüführung, das gesuchte Produkt war leicht zu finden. Auch gut: Schnelle Lieferung
Toote kohta:
Der Akku arbeitet einwandfrei.
kevin cusack riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
10000 akupank traadita laadijaga
Kommentaar:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Toote kohta:
Batteries were as advertised and no issues with them.
kevin cusack riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
10000 akupank traadita laadijaga
Kommentaar:
Prompt delivery of batteries to Ireland and at a good price. Support addressed my query prompt and satisfactory. I will purchase battery replacements again.
Toote kohta:
Batteries were as advertised and no issues with them.
Helmut Zisser riigist Austria hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
11-11-2022
Toode:
5200 mAh 18 V aku
Kommentaar:
Jederzeit gerne wieder!
Toote kohta:
Top Produkt!
Manfred Kühne riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
14-11-2022
Toode:
5200 mAh 14.4 V aku (Sinine)
Kommentaar:
Hab mein Akkupack bekommen.
Toote kohta:
Passte und funktionierte.
Josef Ehrler riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
05-11-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
prompte und pünktliche Lieferung
Toote kohta:
der AKKU zum Dyson-Gerät ist problemlos in Betrieb.
Mikael Pehrman riigist Rootsi hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
04-11-2022
Toode:
Varta 9V block patarei
Toote kohta:
Fungerar utmärkt
Mikael Pehrman riigist Rootsi hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
04-11-2022
Toode:
Varta 9V block patarei
Toote kohta:
Fungerar utmärkt
Jens Frick riigist Rootsi hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
04-11-2022
Toode:
2650 mAh 15.36 V aku (Must)
Kommentaar:
Det gick att hitta rätt batteri även om just denna datortyp bytt (!) battertyp under sin livcykel.
Toote kohta:
fungerar bra. Nytt liv i datorn
Jean-Paul BODIN riigist Prantsusmaa hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
19-10-2022
Toode:
Dyson 2100 mAh 21.6 V aku (Hall, Originaal)
Kommentaar:
livraison rapide en tres bon etat
Toote kohta:
dans l immediat la batterie tient bien la charge
Jean-Francois Mouchet riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
04-11-2022
Toode:
1500 mAh 14.4 V aku
Oleg Bondarev riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
03-11-2022
Toode:
BTE-SAM-N9000 aku (3500 mAh 3.7 V, Must)
Caroline Palumbo riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku
Kommentaar:
Un grand choix à des prix raisonnables, livraison rapide.
Toote kohta:
Contente d'avoir trouvé la batterie d'un laptop pas tout à fait récent. Neuve et bien emballée. Arrivée rapidement. Prix correct.
Andre Lumijõe riigist Eesti hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
10-11-2022
Toode:
5000 mAh 18 V aku (Must)
Kommentaar:
Kiirelt kaup käes.
Toote kohta:
Toimivad ilusti
Andre Lumijõe riigist Eesti hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
10-11-2022
Toode:
5000 mAh 18 V aku (Must)
Kommentaar:
Kiirelt kaup käes.
Toote kohta:
Toimivad ilusti
Holger Zenonsson riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
03-11-2022
Toode:
3000 mAh 12 V aku
Jim Nolan riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
3650 mAh 11.4 V aku
Kommentaar:
It took a while to find a supplier with a superior product but in my opinion "Battery Upgrade" supply that very product.
Toote kohta:
Considerably better than the previous replacement, I would recommend based upon my experience however I am a layman.
Flavio Camponovo riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
03-11-2022
Toode:
3800 mAh 11.1 V aku (Hall)
Kommentaar:
Ha soluzioni per ogni tipo di batterie, anche quelle dismesse dai fornitori originali!!
Toote kohta:
La batteria ha le dimensioni esatte come l'originale, ho potuto caricarla senza problemi. Il drone funziona con la nuova batteria, non ho ancora potuto vedere la durata di un volo.
Cigdem Sari riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
02-11-2022
Toode:
3950 mAh 10.8 V aku
Kommentaar:
Super service????
Toote kohta:
Alles top
Daniel Kilchenmann riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
04-11-2022
Toode:
HP BO-HP-756746-001 aku (2550 mAh 14.8 V, Originaal)
Kommentaar:
Ein passender Akku war einfach zu findern
Toote kohta:
Funktioniert perfekt
Heili Ilves riigist Eesti hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
02-11-2022
Toode:
2500 mAh 18 V aku (Must)
Kommentaar:
Tellimuse vormistamine, maksmine ning kulleriga kauba kättetoimetus kiire ja lihtne.
Toote kohta:
Ostetud toodetega rahul, sobisid hästi
Gisela Hagen riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
02-11-2022
Toode:
4400 mAh 11.1 V aku
Anghel Bogdan riigist Rumeenia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
09-11-2022
Toode:
700 mAh 4.8 V aku
Kommentaar:
Este un magazin ok. Au trimis comanda in timpul precizat.
Toote kohta:
Acumulatorul comandat este ff bun. Imi place ca vs cel original are capacitatea crescuta si pot comunica pe statie mai mult timp.
Lars Tovander riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
16-09-2022
Toode:
BTC-DYC830VX aku (5000 mAh 21.6 V, Must)
Kommentaar:
They had what I needed and delivered quickly.
Habils Hans riigist Belgia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
2600 mAh 7.4 V aku (Must)
Kommentaar:
Correcte en vriendelijke dienstverlening.
Toote kohta:
Tot nog toe geen klachten.
Teresa Fortune riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
20-10-2022
Toode:
BTC-GWP400PX aku (5000 mAh 40 V)
Kommentaar:
Order process was very easy
Toote kohta:
Very good product, half the price of branded battery with 25% more capacity
Mats Almroth riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
02-11-2022
Toode:
2500 mAh 18.5 V aku (Punane)
Norbert Scheid riigist Saksamaa hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
10-11-2022
Toode:
3000 mAh 7.2 V aku
Kommentaar:
Sehr guter Ablauf.
Toote kohta:
Einwandfreie Funktion.
Thomas Berg riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
3400 mAh 7.2 V aku (Must)
Kommentaar:
Levererar enl info och funkar klockrent!
Toote kohta:
Kanon! Inget att klaga på!
Thomas Berg riigist Rootsi hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
BTC-HDV4NB aku (4400 mAh 10.8 V)
Kommentaar:
Mycket pålitliga!
Toote kohta:
Fungerar som väntat!
Claudio Pescimoro riigist Itaalia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
15-11-2022
Toode:
1000 mAh 7.2 V aku
Kommentaar:
Ottimo servizio. Sono soddisfatto .
Toote kohta:
Il prodotto corrisponde esattamente alle caratteristiche richieste.
Donald Calder riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
1100 mAh 3.7 V aku (Must)
Kommentaar:
Easy to deal with. Order completed 100%. Good feedback during the process.
Toote kohta:
Exactly as we required.
Paddy Cronin riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
4000 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
Customer service is prompt and courteous.
Toote kohta:
Dyson battery far exceeded performance of original.
Peter Strachan riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
1500 mAh 22.2 V aku (Must)
Kommentaar:
Quick and efficient
Toote kohta:
What I wanted
Heiga Bachmann riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
Dyson 2100 mAh 21.6 V aku (Hall, Originaal)
Kommentaar:
Die Bestellung ging ganz schnell von statten ,werde auch weiterhin. bei ihnen bestellen . vielen Dank
Toote kohta:
Bin mit dem Produkt zufrieden ,die Batterien sind sehr gut
Andrzej Zalewski riigist Poola hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
31-10-2022
Toode:
BTC-IPD100SL aku (5400 mAh 3.7 V)
Kommentaar:
Polecam, sprawna obsługa, towar dobrej jakości.
Toote kohta:
Zgodny z opisem i oczekiwaniami.
Fiona Flowerdew riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
2500 mAh 21.6 V aku
Kommentaar:
Easy to find my product, quick delivery with regular updates.
Toote kohta:
Proper Dyson battery, easy to install following YouTube video, cleaner works like new.
Aidan Moynihan riigist Iirimaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
08-11-2022
Toode:
BTC-IQN266SL aku (1200 mAh 3.7 V)
Kommentaar:
Teriffic service
Toote kohta:
All good
Ivano Skopal riigist Horvaatia hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
31-10-2022
Toode:
5200 mAh 14.4 V aku
Kommentaar:
10+
Toote kohta:
Odličan proizvod
Peter Rychener riigist Šveits hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
02-11-2022
Toode:
6600 mAh 10.8 V aku
Matthias Hauger riigist Saksamaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
01-11-2022
Toode:
4400 mAh 14.4 V aku
Kommentaar:
Alles bestens gelaufen
Toote kohta:
Der Akku passt perfekt für mein Notebook und funktioniert tadellos
Pentti Mäkinen riigist Soome hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
22-10-2022
Toode:
4000 mAh 14.4 V aku (Must)
Kommentaar:
tiedottaminen hyvää.
Toote kohta:
tuote toimi moitteettomasti.
Mark Buckley riigist Ühendkuningriik hindas meid:
(4/5)
Kuupäev
07-11-2022
Toode:
BTC-ICM160TW aku (3300 mAh 9 V, Kollane)
Kommentaar:
Good transaction
Toote kohta:
Battery for hand held emergency gmdss radio, better price than elsewhere
Alan Temperley riigist Uus-Meremaa hindas meid:
(5/5)
Kuupäev
07-10-2022
Toode:
4000 mAh 21.6 V aku (Must)
Kommentaar:
It took three weeks to receive my order but not long considering how things are these days. When i had a query they were quick to reply.
Toote kohta:
It exceeds my expectations and is superior to the original battery.

Ei leidnud midagi? Proovi otsingut

BatteryUpgrade.ee eelised

  • Üle 1.000.000 kliendi
  • Kiire, lihtne ja turvaline
  • Madalaimad hinnad
  • 30-päevane raha tagasi garantii
  • Kiire, lihtne ja turvaline
  • Juba 18 aastat akude ja adapterite spetsialist nr 1
  • Üle 1.000.000 kliendi

Küsimusi? Kirjutage aadressil: info@BatteryUpgrade.ee

Kasutame küpsiseid sisu ja reklaamide isikupärastamiseks, sotsiaalmeedia funktsioonide pakkumiseks ja veebiliikluse analüüsimiseks. Jagame teavet meie saidi kasutamise kohta ka meie sotsiaalmeedia-, reklaami- ja analüüsipartneritega, kes võivad seda kombineerida muu teabega, mille olete neile edastanud või mida on kogutud teie teenusekasutamise kohta. Nõustute meie küpsistega, kui jätkate meie veebisaidi kasutamist. Loe rohkem.